30 Ağustos 2014 Cumartesi

Trabzonsporun Rakipleri " K.S.C. Lokeren Oost-Vlaanderen "

            
 K.S.C. Lokeren Oost-Vlaanderen 


               1920 de  Racing Club Lokeren Futbol Kulübü olarak Lokerenil içinde Doğu Flanders kuruldu, ancak takım etkinliği gelecek yıl durdu. 22 ocak 1923 Racing Club Lokeren tekrar faaliyete gecmiştir Maddi sorunlar nedeniyle şehrin diğer takımı olan   Koninklijke  cambridge united F.C. ile birleşti ve kulubun yeni ismi Koninklijke Sporting Lokeren Club oldu.daha sonrada 2000 yılında, kulüp Koninklijke Sint-Niklaas Sporting Lokeren Sint forma S.K.E.-Niklaas Waasland birleşti. Renkleri sarı-siyah ve beyazdan olusmaktadır. Maçlarını 12000 kapasiteli Deknamstadium da oynamaktadır

            Günümüze kadar pek bir basırısı olmaya Lokeren bir kez Belçikada şampiyon olmustur. 1 kez de Belçika kupasını kazanma basarısı göstermıslerdır .Avrupa kupalarında da önemli bir başarısı yoktur en buyuk basarısı 1981 de oynadıkları uefa kupasında Çeyrek finaldir.

         Gruplara Hull City'yi eleyerek kaldı. Premier Lig ekibinin rotasyona gitmesinden faydalanan Peter Maes'in talebeleri, ilk maçta 1-0 yendikleri rakiplerine ikinci maçta yenilmelerine karşın elemeyi başardı.
Lokeren'de ön plana çıkan oyuncular olarak iki golcü, Hamdi Harbaoui ve Mbaye Leye dikkat çekiyor. Öte yandan kadrolarında 28 yaşındaki Türk futbolcu Onur Kaya'yı bulunduruyorlar.
      

          Bu sezon Belçika Ligi'ne tutuk bir giriş yapan Lokeren, 5 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 7 puanla 7. sırada bulunuyor.

0 yorum:

Yorum Gönder