13 Ekim 2012 Cumartesi

Haftanın Şiiri -- DOSTA SESLENİŞ

DOSTA SESLENİŞ

od düşmüş gönlüme
söndürde derdine yan
muhanne yolu kesmiş
çöldeki merdine yan
yarınlar kalleş dolu
mert olan her düne yan
Hüseyin Nihal Atsız

9 Ekim 2012 Salı

Spor Toto 12-15 Ekim Tahminleri


1 TÜRKİYE-ROMANYA - - 1
2 ESTONYA-MACARİSTAN - - 2
3 RUSYA-PORTEKİZ - - 12
4 İSVİÇRE-NORVEÇ - - 1
5 BULGARİSTAN-DANİMARKA - - 1
6 GALLER-İSKOÇYA - - 2
7 ADANASPOR AŞ.-TKİ TAVŞANLI LİNYİTSPOR - - 1
8 DENİZLİSPOR-BOLUSPOR - - 1
9 KARŞIYAKA-ADANA DEMİRSPOR - - 1
10 KARTALSPOR-ÇAYKUR RİZESPOR AŞ. - - 2
11 KAYSERİ ERCİYESSPOR-GÖZTEPE AŞ. - - 0
12 TORKU KONYASPOR-SAMSUNSPOR - - 0
13 MANİSASPOR-GAZİANTEP BŞ.BLD.SPOR - - 0
14 MKE ANKARAGÜCÜ-BUCASPOR - - 2
15 ŞANLIURFASPOR-1461 TRABZONSPOR - - 21
  

8 Ekim 2012 Pazartesi

Fenerbahçe-Beşiktas maç yorumu


 


          Bu maç için konusulması gereken tek konu Samet hocanın sahaya surudugu yanlıs ilk onbir . Sanki 2 haftadır kotu oynayan bir tek Holoskoymus gıbı onu yedege cekıp Escudeyı koymus ilk onbire hemde sol bek olarak hemde su anda tartsılmasız Türkiyenin en iyi kanat oyunucuu Gökhan Gönülün karsısına ne oldu Escudeye  orda maymuna döndu. Gökhan gönul sağ kanattan  2 kere geldı ikiside gol oldu. Samet hoca buyuk takımlar çift forvetle oynar demişti ama Allaha şükür daha göremedik onu ne zaman çift forvet oynayacak merakla beklıyorum.Hocanın oyun sistemini  Fernadese en deklemesi Fernandes oynayınca takım oynuyor o oynamayınca takımda oynamıyor gibi bir duruma yol açıyor buna çözüm bulması şart.
         Samet hoca bir röportajında ben kazma tabir edilen adamları oynatmayı severım benım en guvendıgım adam onlardır takımları ıcın varını yogunu ortaya koyarlar demıstı ama hoca bu Necip te sen ne goruyorsun merak edıyorum gercekten bende bi sorun mu var anlamıyorum ya arkadas bıi insan 18-19 yasında Beşiktaş gibi bir takımada oynayıpta sagına soluna pas atmayı beceremez mı ya anlamıyorum. Hoca Ernst 2,5 milyon Euro ya kosuyor Hasan Türk 2 bin liraya kosuyor demişti sanırım anlamıstır Ernstin nede 2,5 milyona kostugunu.
         Şimdi herkes hocanın istifasını istiyor bende dahil olmak üzere ama söyle bir düsününce Samet hoca gidince ne olucak yerıne gelıcek adam en erken devre arasında gelir bizim yönetim çünü ince eleyip sık dokuyacak  sonra evladımız dıyerek Rıza,Ertugrul,Şifo vb hocalardan birini takımın başına getirecek ve takımda değişen hiç bir sey olmayacak çünkü elde kalıteli bir malzeme yok bu takımla anca bu kadar olur onun için Hocanın değişmesi hiç bir şeyi değiştirmez sezon sonuna kadar böyle devam edilir devre arasında bi iki kalıtelı oyuncu takviyesiyle takım belkı bır seyer yapabilir ama cok zor