20 Mart 2013 Çarşamba

AVRUPALI BÜYÜKLER ve DİĞERLERİ

  Galatasaray Schalke 04 takımını Fenerbahçe ise Viktoria Plzen takımını biraz zorda olsa elediler ve turnuvalarda çeyrek finali gördüler.

     İkiside şanslı galibiyetler aldı ancak futbolda oynadılar. Galatasaray Real Madrid gibi dünya devi ile Fenerbahçe ise Lazio gibi klasik italyan futbolu oynayan bir takımla eşleşti. Galatasarayın işi zor deplasmandaki maç hakikaten baş döndürücü olabilir. Real topu klasik sağa sola gezdirmeden 3-4 pasla ceza alanına iniyor sonrasında rakip genelde santra yapıyor. Fatih Terim Mou ile olan muhabbetine fazla takılmayıp işine bakmalı ve takımının konsantrasyonunu bozmamalıdır. Real Madridi yenebilecek oyuncularda güçte mevcut bu sebeple dikkatlerini bozmamalılar.
  
      Fenerbahçe Lazio yu rahat geçebilecek güce sahip Lazio klasik italyan futbolu oynuyor sıkıcı temposuz Fenerbahçede avrupada böyle oynuyor gerçi ancak biraz dikkat etmeleri Lazio geçmeleri için yetecektir. Ama muhakkak deplasmanda gol bulmalılar yoksa sert defans yapan Lazioyu açmaları zor olacaktır. Salih gibi bir yıldız doğuyor umarım kendini bozmaz yan pas yapmadan güzel oyun yapıyor oyunu takip etmesi Plzen karşısında gol atmasını sağladı.
    Fenerbahçe ve Galatasaray tebrik ederim haftaiçi maç yapmalarına rağmen ligde kazandılar. Kadroları güzel yedekleride oyuna girdiğinde olayı değiştirebiliyorlar .Büyük diye lanse edilen Trabzonspor ve Beşiktaş kaybettiler. Haftada 2 maç yapsalar demekki daha fena durumlarla karşılabilirlermiş. Beşiktaş mehter takımı gibi 2 ileri 1 geri yapıyor. Trabzonspor ise yorum dahi gerektirmeyen bir pozisyonda ve ligde kalmak adına bundan sonra daha ciddi olmaları gerekiyor.
    Lige verilen ara Trabzonla Beşiktaşa yarayacak çünkü milli takıma oyuncu vermediler ve kendilerini toparlamak için son fırsatları keşke dememek için düzgün bir çalışma programı uygulamaları gerekiyor.

0 yorum:

Yorum Gönder