24 Temmuz 2013 Çarşamba

En sonunda Tolga Zengin Beşiktaşla Anlastı


     Beşiktaş, milli kaleci Tolga Zengin ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 4 yıllık anlaşma sağladı.Tolga Zengin, ilk 2 yıl için Siyah-beyazlılardan 1.2 milyon Euro yıllık ücret, 12 bin Euro maç başı, son iki yıl için ise 1.3 milyon Euro yıllık ücret, maç başı 12 bin Euro bedel karşılığında sözleşmeye imza attı.

3 yorum:

  1. O da artık şikeci. Böyle futbolcular yok olmalı piyasadan. O kadar laf et sonra sende o kulübe git. susacaksın hiçbirşey hakkında yorum yapmadan topunu oynaycaksın. Forma rengi önemli degil diyeceksin. Ama böyle büyük büyük laflar edip sonra oraya gitmek ve üstüne üstlük annesini bahane etmesi şerefsizliktir.

    YanıtlaSil
  2. Reis aynı Fenerbahçe gibisiniz adamlar sizi bir kere 6-0 yendi dillerinden düseremiyor sende Beşiktas için şike olayını dusurmuyorsun sizin yaptıklarınız mneydi oynayacağınız maçtan önce o takımın en iyi oyuncusu hakkında transfer dedikosdusunu yay ouncuyu dmorolize et sonra transfer etme keza bizim için öyle olsa bile adam maçta harikalar yarattı bir gol bir asistle oynadı bu mu şike oluyor penaltılarla kupayı almak mı şike oluyor yine sizin kadar olamıyoruz orta sahanın ordan penaltı çaldıramıyoruz hakemlere siz futbolcuyla uğraşmıyosunuz direkt hakemle... bide yabancı konusu neden hep siz itiraz ediyorsunuz gecen sezon alındı bu karar neden simdi o zaman itiraz etseydiniz gelecek sezon dahada azalacak onada o zaman mı itiraz edeceksiniz yanlıs anlama ben yabancıya karsı değilim olsun tabi isterseler ilk 11 de yabancı olsun ama bizim getirdiğimiz gibi saçma sapan oyuncular olmasın belli bir krıter olsun... Tolga iyi bir kalece soylediği sözler konusunda ise bende katılıyordum söylememesi gerekirdi o lafları soyledıkten sonra transfer olman yanlıs ama bu yuzden de adamı asacak değiliz

    YanıtlaSil
  3. Abi bunlar hep havada şeyler. Yok galatasaray Zalad ilişkisi vs gibi. Sizin tapeleriniz ortada hala neden bu inkar anlamıyorum. Şike teşebbüsünde bulunulmuş sonuçta. Kulübün kupayı geri iade etmiş daha ne olacak?

    Tolga ise layığını bulmuş sadece. Artık şikeci Tolga diye anılır.

    YanıtlaSil