3 Aralık 2015 Perşembe

BEŞİKTAŞ AŞKI İLE KALEME ALINMIŞ MANİFESTO


besiktaskartalyuvasi.blogspot dan alıntıdır

Beşiktaş takımı futbolcusu hocası yöneticisi ve taraftarı ile Türkiye ligi şampiyonluğuna oynuyor, istiyor ve bunun için elinden gelenden fazlasını yapacak. yıllardır süregelen hak gaspları, kural ihlalleri ve bu 3 ncü sınıf organizasyonun cahil, para ile satın alınıp satılabilen insanları, retorikte adına hakem denilen zavallılar tetikçiliğinde puanlarımız çalındı, derbiler öncesi operasyonlara tabi tutulduk, sahamız kapandı, yöneticilerimiz ceza aldı, tff'ye son yıllarda her zaman en çok ceza ödeyen kulüp olduk, pazartesi cuma maçları yaptık, taraftarımızı darbeci diye suçladılar ve daha onlarca şey..

aziz denen herifin ve beyoğlunun kırmızı hatununun bu oyunu oynama şekli yukarıdaki eylemlerin senin kulübün üzerinde can bulması ve saf dışı kalman üzerine kurgulanmış durumda bu her zaman istisnasız böyle, bu kulüplerin o paralı medya tetikçileri ve bu kulübün sosyal medyayı dizayn eden operasyon hesapları tarafından önce kamuoyu oluşturulur sonrada bu plan bağırta bağırta uygulanır...


ama artık bitti bu düzene bir son  vermek bizim elimizde ve elimizden geleni yapmazsak en nihayetinde üzülen biz olacağız..

neler yapabiliriz bir bakalım..

1- sosyal medyayı dibine kadar kullanacağız, tff'yi kurullarını renkli medyayı bu medyanın o kirli yavşak satılık kalemlerini her daim rahatsız edeceğiz gerçeği, hakkı, hukuku onların yüzlerine anlayacakları dilden vuracağız ta ki anlayıp pes edinceye kdr.

2-takımımızın şartlar ve durumlar ne olursa olsun arkasında duracağız bu takım bu sezon ŞAMPİYON olacak buna inanmıyorsan zaten bu söylemler senlik değil sana göre birşey yok yani bırak işimize bakalım. futbolcunu ıslıklama, sahip çık, maça gel, git, hocaya sahip çık, yönetime sahip çık varsa sıkıntılar ERTELE işte sezon sonu konuşuruz bak kongre orda divan orda orda gider haykırırız herşeyi..

3-çok ciddi bir şekilde lig tv ve türevleri üzerinde baskı kurmamız gerekiyor bu fikstür çakallıklarını nedense sadece bize yapabiliyorlar bunun önüne geçmemiz lazım ikincisi o anlamsız cahil futbol ahlakı ve fikri sıfır yorumcuları Beşiktaş hakkında konuşurken fikir beyan ederlerken adam gibi insan gibi Beşiktaşın şanına namına yakışır şekilde yorum yapacaklar, hadlerini bilecekler..
BEŞİKTAŞ TARAFTARINI karşısına alan her  kurum ya da kişi hak ettiği ve bulunduğu ahlak seviyesi eşdeğerinde tepkiyi fazlası ile alacak, durmak yorulmak yok.

4-sosyal medyada bir olmak beraber hareket etmek gerekli..
en azından konu Beşiktaş olunca ayrılıkları, aykırı fikirleri, kibri, gururu, sen ben'ciliği, şunu bunu her bir haltı bırakıp bu AŞKA ve bunun gerekliliklerine sarılmak gerektiğini lütfen aklımızdan çıkarmayalım..
TT mi yapılması gerekiyor yapılsın, yapalım yapanlara destek olalım.
WTT mi olması gerekiyor edilsin, çaba gösterilsin.
Beşiktaş düşmanı bir şerefsiz gazete, yazar ya da hakaret sahibi ifşa mı edilecek edelim bir gazeteye, yöneticiye  hak ettiği dilden cevap mı verilecek verelim bırakmayalım bu işlerin peşini.

5-maçlara gitmek lazım haftaya pazartesi gs maçına en az 50 bin taraftar çakılı gitmemiz gerekiyor bu zaten ait olduğumuz Beşiktaşlılık ruhunun bir gereğidir, her maçı deplasmanda oynayan takıma sahip çıkmaktan onun yanında olmaktan daha anlamlı ne olabilir ki, başakşehir stadında oynanan maçlarda da en az 16-17 bin taraftar takımın arkasında olmalıyız bu konuda çok büyük handikaplarımız var inşallah giderebiliriz. şampiyonluğa oynayan bir takımın hak ettiği en son şey boş tribünlerdir..

6-daha önce gomez şu günlerde ospina örneklerinde olduğu üzere bu işte ne kadar iyi olduğumuz su götürmez bir gerçek bu konuyu anlamamız ve yarattığımız etkiyi görmemiz açısından da çok iyi bir örnek.
Sosyal medyada Herkes bizi konuşuyor, her zaman konuşsun..
Bilimin teknolojinin iletişim çağının geldiği bu altın çağda sosyal medya verimli ve efektif kullanıldığı zaman doğru ellerde çok yararlı bir araç.
kullanmaktan sakınmayalım, daha güçlü ve organize bir biçimde Beşiktaş için her bir fikre saygı duyarak ve en doğru seçimleri yaparak elimizden geleni yapalım.

7-kulüp mağazaları kartal yuvalarından sıklıkla alış veriş yapalım bunu alışkanlık edinelim başka bir Beşiktaş yok kulübün maddi durumu ortada bir çok geliri temlik altında kombinelerini 2 yıl önce sattığı için tribün geliri yok, stad zaten yok.
Şu durumda kartal yuvalarından alışveriş yapıp kulübe kaynak yaratmak dışında bir alternatifimiz yok lütfen bunu aklımızda bulunduralım, Beşiktaş dergisini düzenli olarak alalım, vodafone karakartal gsm hatları kullanalım, durumumuz uygunsa kulübe üye olalım, elimizden geldiğince kulüp sponsorlarının ürünlerini alalım kulübümüzü tercih ettikleri için ne kadar doğru bir karar verdiklerini onlara ispat edelim...


Ö.ALTINKAYA
28111
BEŞİKTAŞ KONGRE ÜYESİ

1 Aralık 2015 Salı

Kendini Bulabilirsin..Kaybolma bir yere

Sıyrılmalısın kendinden,Bir akşam kimsenin olmadığı bir yere gidip bir mezarlıkta sarılmasın toprağa,yaşamanın ne olduğunu bilip ölmeyi anlamalısın..
Duyguların var ise içinde söylemelisin geç olmadan.gördüklerin fanilerden oluşuyor ise nefesini tüketmeden sonlandırmalısın her şeyi.
Kaybetmek nedir ki canının yanında
Yarına çıkamayacağımızın garantisi var iken planlar yapmak neden ?
Şimdi varsın peki bunu ne kadar yaşaya biliyorsun ki.
Bak ben bir fon müziğine takıldım kaldım dakikalardır onu dinliyorum sadece kendim var müziğin içinde
bu yazıda kimseye yazılmadı kendim için şu an her şey.
Birine aşık olmayı beceremiyorum biliyor musun ?
Hissedemiyorum kalbimin içinde birini
ruhlar sahteleşiyor,ruhlar teknolojinin sanal ekranında kalıyor gözler ve eller ne kadar hızlı harf yazarım peşinde,yaşamak için durmuyor,yaşamak için nefes almıyor artık Ruhlar
insanlığı bırakıp yapaylaşıyoruz sahi farkında değil misin ?
İnsan olmayı en son ne zaman başardın ?
Bir kedinin başını ne zaman okşadın,yada bir köpeği korkusuzca nasıl sevdin ya da kafanı gökyüzüne kaldırıp kuşların kanat çırpmasına ne zaman şiirler yazdın yapmadın değil mi böyle şeyler ? sahi telefonunun şarjı daha önemliydi değil mi ?Doğru ya Facebook twitter instagram whatsap bunlar senden daha mühimdi.duygularının dakikası biter iken kendi resmini çekmekten,duyguların ölür iken
hangisi daha iyi çıkmış diye galeri de kendini aradın
Sahi ruhuna denk geldin mi ?
Bilemedin değil mi kendini nerede bulacağını,Bilemedin değil mi nerede duracağını
Sahi gerek var mıydı bunca zamanı boşa harcamaya
Sahi gerek var mıydı bu yazıda kaybolmaya
Sahi gerek var mıydı ???