9 Şubat 2013 Cumartesi

HAFTANIN OLASI RESMİ

Ligde bu hafta olacağını düşündüğün sonuçları şöyle sıralamak istiyorum.

   Beşiktaş bugün Fenerbahçeyi son dakikada elinden kaçıran Trabzonsporu bozguna uğratan ligde kalmaya çalışan Elazığ deplasmanında olacak.  Yılmaz vural liderliğinde iyi işler yapıyor Elazığspor ve kolay gol yiyen Beşiktaş karşısında kazanmaları veya 1 puan almaları çok doğal bir sonuç olur.

  Fenerbahçe Mersin deplasmanında olacak onlarda zorlu bir deplasmana çıkacak. Güven vermeyen Aykut Kocaman bu deplasmanda kazanamaz ise taraftar iyice çığırında çıkacaktır ve hocaya hem başkanı olacak zevata.... Ben Fenerbahçenin kazanamayacağını düşünüyorum. Çünkü Giray hoca geldikten sonra Mersin sadece lige baktı ve fena sonuçlar almadı. 1 puana oynayacaklarını düşünüyorum bu iyi bir sonuçtur.


  Galatasaray Sneijder ve Drogba nın gelişiyle vitrin yaptı avrupa sayfasında ancak Antalya karşısında
şişkin egosuna güvenerek sahaya çıkarlarsa Mehmet hoca Galatasarayı rüyadan uyandırır esaslı bir tokat atar.Güzel bir maç olacağını düşünüyorum iki takımda futbol oynayan sıkmayan düzen içinde birşeyler yapıyorlar.Galatasaray kazanmaya mecbur rakipleride kötü deplasmana ve Antalyanında formsuzluğu işlerine gelecektir.

  Trabzonspor Sivasspor karşısında geçen haftaki gazla ve iştahla 1 puan alırsa kendisine yetecektir.
Gelecek hafta Fenerbahçe maçı asıl bekledikleri maç olacak bu maçta kendilerini sıkmadan ve oyunu boğmadan şuursuzca saldırmadan oynarlarsa 1 puan alır evlerine giderler zaten kupada finale uzanmaları
Avrupa için yeterlidir.

        Lüzumsuz başkan ve yönetici açıklamalarına maruz kalmamamız dileğiyle...

3 yorum:

  1. Bu yazı sankı butun sezonun acıklaması gıb olmus :))

    YanıtlaSil
  2. sizle biz bu sene başkalarının kimleri aldığı nasıl oynadığı izleriz kanka = )

    YanıtlaSil