25 Kasım 2013 Pazartesi

Derbye Hazırlık



       Beşiktaş bugun istediği sonucu aldı.Ve derbiye moralli çıkıcak. 3 golllu bir galibiyet basta Oğuzhan ve Fernandes olmak üzere Gökhan Töre,Almedia ve Olcay iyi oynadılar maça kötü başladılar ama golden sonra gözle görulur iyi bir oyun ortaya kodular. ilk yarı golden sonra tempolu oynayan bir Beşiktas vardı ama bunu ıkıncı yarının ortalarına kadar göremedik. Beşiktaşın attıgı  gollerdeki paslasma ne kadar iyi ise rakibe  verilen pozisyonlarda o kadar kötüydü Fenerbahçe forvetleri böyle pozisyonları yakalarsa affetmezler.
        Beşiktas 3-0 yakaladıktan sonra Uğur hocanın da dediği gibi vites kuçulttü Torku Konyasporu neredeyse oyuna ortak ediyorlardı Torku golu bulduktn sonra bir kaç pozisyodaha buldu ama yararlanamadılar.bu pozisyonları değerlendirebilselerdi Feerbahçeye yaşattıkları soku Beşiktasada yasatabilirlerdi
        Beşiktas Fenerbahççe derbisinide düşünerek oyunu rolantıye aldı bende  bunu anlamıyorum neden duruyorsun yakalamıssın böyle bır fırsat atabildiğin kadar atıcaksın aynı sekılde senı yakalasalar hıc acımıyacaklar.
       Oyuna sonradan gıren Holosko sakatlıktan sonra hıc hazır gözukmedi daha zaman ister gerci holoska bu takımın oyuncusu değil ama yapacak da bir sey yok. Eneramo o kiloları vermeden bu takımda oynamaz, Necip den ise konusmaya hiç gerek yok yine kendi basına bir seyler yaptı az daha gol yediricekti
      Sahada futbolcular ayakta kalmakta zorlandılar arkadas sen sahaya ısınmaya cıkmıyormusun sahanın durumunu kontrol ediyorsun ona gore krampon secsene ayagına gerci ilk golde Almedia kramponun aziziliğine uğrayıp kaymasa pozisyon ofsayt olucaktı .
     
 

0 yorum:

Yorum Gönder