23 Ağustos 2013 Cuma

Gülme Rakibine Gelir Başına

Bilicin yaptıgı acıklamadan sonra daha farklı bır acıklama yapmanında anlamı yok benım açımdan sadece sunu diyebilirim "Gülme Rakibine Gelir Senin Basına"

Bilic, yaptığı açıklamada;
“Goller yiyebiliriz, hatalar yapabiliriz. Goller yedik, daha da yiyeceğizdir. Bunu kabul edebilirim. Ama kabul edemeyeceğim şey ikinci yarıdaki oyun. Rakibin oyuna dönmesine engel olmamız gerekiyordu. İkinci yarıda bizden daha agresiflerdi. Bu can sIkıcı olan. Rakibin Norveç takımı olarak neyi yapabileceğini biliyorduk. Saha  ve hava koşullarından bahsedebiliriz. Ama ikinci yarıdaki performans için bunlar açıklayıcı olamaz. Tur için şansımız var. Bunun için elimizden geleni yapacağız” dedi.

“Mağlubiyet ile ilgili olarak hava koşulları, penaltından bahsebeilirsiniz. Ama dediğim gibi baheneleri bir kenara bırakmalıyız. Rakip bizden daha agresif oynadıysa bu kabul edilemez. Pazartesi günü Kayseri’de yine zor koşullarda oynayacağız. Kendi düzeyimizden uzaklaşırsak olumsuz sonuç alma ihtimalimiz var. Kendi performasımızdan uzaklaştık ve rakip cezayı kesti” dedi.

Bilic de aynı benım yapacagım yorumu yapmıs demekki sorunun ne oldugunun oda farkında en azından 

0 yorum:

Yorum Gönder