27 Ekim 2012 Cumartesi

Kasımpaşa-Beşiktas Maç Yazısı


http://img.haber1903.com/g/24F3C9.jpg

Trabzon macinin ikinci yarisinda oynanan iyi oyun ve, Samet hocanin da o kadroyu bozmamasi bu macta, sifirdan baslamak yerine + 45 in uzerine koyularak baslanmasina yol acti.. Gerçi sol bekte Uğur Boral var hala ve hem defansif hem ofansif olarak izleyeni üzüyor,  hücumdaki ayaklarımızın bitiriciliği üst düzey değil ve bu yüzden bizi kanser olma durumuna sokuyorlar. Ama en basit şeyleri doğru yaptığın sürece de sonuca gitmek kolaylaşıyor. bu aksam attığımız ikinci gol gibi mesela,Önce o yolu açacaksın ki sonuca ulasabilesin.

Olcay, Ugur a biraz daha yardim etse sanki, defansta da kabuslar gormemiz de azalacak gibi... Oguzhan daha cok kapatmaya calisti o bolgeleri.. Almeida sol acik oynamayinca, abuk subuk isler olmayinca daha iyi oynuyormusuz demek ki.

Rakipler artik "Fernandes'i kilitle Besiktas bitsin" diyemeyecek. Burada devreye Oguzhan girecek gibi son iki maç onu gosteriyor bu ne kadar daha devam eder görücez şimdilik iyi gidiyor. Eger Fernandes'e fiziksel olarak alternatif yaratamiyorsan, rol olarak alternatif yaratacaksin.

Hakemlerin BJK ye gosterdigi kart rahatligi, BJK nin rakiplerine ise hic kart cikarilmayisi tuhaf.


Bunun haricinde bir tebrik de Kasımpaşa yönetimine. Sezona çok iyi başlamış takımın teknik direktörünü kovup, yerine sezona çok kötü başlamış bir takımın teknik direktörünü getirmek üstün bir ileri görüşlülük ister herhalde.

0 yorum:

Yorum Gönder