30 Ekim 2012 Salı

ABİ KARDEŞ KAPIŞMASI





 


Trabzonspor - Bursaspor maçı son zamanlarda izlediğim ender keyifli maçlardan biriydi.

 Ayrıca Trabzonsporu ilk kez bu kadar organize kanattan ortalar yaparken gördüm. Janko zeki bir adam duracağı yeride topu nasıl kontrol edeceğinide ( yeterince ) biliyor. Bursaspor daha ziyade kontra denedi ve bazı duran toplarda pozisyon aradı Ertuğrul hocanın olmamasınında etkisi olabilir.

      Bursaspor öncelikle gol yememeyi sonrasında kontra ve duran topların etkisiyle gol aradı ancak golü
Batallanın bireyseli ile buldular. Zeki oyunda sürekli olan bir adam Batalla oyundan düşmüyor sürekli kovalıyor. Büyük takım diye lanse edilenler bu tarz adamları bulmuyor bulsada tahammül etmiyor.

   Trabzonspor oyunsuzluktan biraz sıyrılmış gibi göründü hücumda daha etkindi keyifli maç izletti orta alanda boşluk oluyor ancak bu toparlanabilir çünkü 2 forvetle oynarsanız 4-4-2 ye mecbursunuz savunmanıza güvenmiyorsanız yoksa 3-5-2 denenebilir. Orta sahadakiler 2 metre arayla pas atmaya ve kalabalık orta alanda yatmaya alışık olduklarından biraz yoruldular ama keyifli heyecanlı futbol istiyorlarsa biraz aşacaklar kendilerini yukarı çekecekler oyunlarını ki taraftar daha da desteklesin.


  Üzülmediğim bir maçtı. Güzel futbol yenilsemde bana daima keyif vermiştir. Fenerbahçe maçında çok güzel bir pankart açan Bursaspor taraftarı maç günü Trabzon şehrine cephaneyle gelmişti. Neler neler vardı bıçaktı maytaptı vs...
" Belki kurban bayramını kutlamaya gelmişti bilemiyorum."

        Son olarak Bursaspor başkanı İbrahim Yazıcıya geçmiş olsun acil şifalar.





0 yorum:

Yorum Gönder