3 Mart 2013 Pazar

Son Derbi


             İnönü stadı yıkılmadan önceki son derbi müthiş bir mücadeleye sahne oldu iki takımda oyunu çirkinleştirmeden güzel bir oyun ortaya koydular.
 
            Maça iki takımda hemen hemen beklenen bir 11 le başladılar. Beşiktaşta Sakatlıkları geçen Oğuzhan ve Necip ise yedekler arasındaydı. Fenerbahçe ise son haftalardaki klasik 11 ni bozmadı belki Yoboyu ilk 11 de düşünebilrdi ama oda yabancı sınırlamsaına takıldı.

            Maç dengeli başladı ama 10 dakikadan sonra fenerbahçe rakibine tabir yerindeyse top göstermedi taki gole  kadar Fenerbahçe golu bulduktan sonra bir seyler oldu ve geri yaslanmaya basladı oyunun kontrolu Beşiktasa gecti ve 40 dakikada Kuytın kendi kalesıne attıgı golle ilk yarı 1-1 bitti. İlk yarıda hatta maçın tamamında konusulucak olan 2 pozisyon vardı Fenerbahçenin ofsayt nedeniyle sayılmayan golu ve Beşiktasın attıgı golden önce kazandıgı serbest vurus hakemin verdiği iki kararda yanlıstı

            Maçın ikinci yarısında ortada br maç oldu. Beşiktasın attıgı ıkinci gole kadar ortada bir oyun vardı gol olduktan sonra fenerbahçe kendine geldi ama oda kısa surdu Sowla golu attıktan sonra oyunu Beşiktasa bırktılar sanki bunun sonucunda da golu yediler.

             Beşiktas  son dakikalarda yediği gollerde bir çok puan kaybetmişti ama bugun tam tersi oldu ve ve son dakikada Olcayın attıgı golle kazandı ve şansızlıgını kırdı bir nevi.

         

0 yorum:

Yorum Gönder