23 Şubat 2013 Cumartesi

SPOR PANORAMA


   Süperligde Beşiktaş zorlu bir deplasman olan Sivasspor karşısında Hilbert in golü ile 3 puanı aldı...
Haftalardır maç sonunu getiremeyen takım biraz daha dikkatli ve defanstaki düzeni bozmadan oynadı. Sivassporun orta alanı kalabalık tutması oyunu kilitledi. Sivaslı oyuncu karate hareketi ile atıldıktan sonra Kartal rahatladı ve golü buldu. Yalnız Sivassporun 2 penaltısı verilmedi.
Birinde Eneramoyu Ersan bariz itti nizamı şarj falan değil öncelikli düşüncesi eneramo ya doğru oldu.  2.pozisyonda ise veli pozisyon hatası yaptı direk müdahale olmasada Sivaslı oyuncu topu önüne almıştı veli vurmasada penaltı verilebilirdi ama vermedi.

   Trabzonspor ise düşmeme mücadelesi veren Mersine karşı 6 puan aldı desem yalan olmaz.
Kazanamamış olsa eğer Elazığ ile 3 puan kalıyordu ve işi zora sokacaktı. Henrique hakikaten topu çok iyi sürdü aldı önüne ve akıllı bir vücut hareketi ile kaleciyi yatırıp topun dibine girip golü yaptı.
Tolunay hoca Adrian Janko gibi oyuncuları almadı kadroya Bamba ise kenarda oturdu. Tek Adrian alınabilirdi diye düşünüyorum zeki adam oyunu biliyor.  Abdullah Karmili tebrik ederim. Trabzona kendi adamından başkası yaramaz o hırsı diğer oyuncularda göremiyoruz.

   Avrupa temsilcilerimiz bakalım yarın ve pazartesi neler yapacaklar göreceğiz.

Son olarak basketbolda YEŞİL GİRESUN BELEDİYESPOR un 2.Ligde lider olması beni ayrıca mutlu etti. İnşallah 1.ligde görmek nasip olur...

BEŞİKTAŞ ve TRABZONSPOR lulara geçmiş olsun...

1 yorum:

  1. la Beşiktas maçında enaramonun pozisyopnuna penaltı verilmez penaltı penaltı gibi olucak o pozisyona verirsen nicelerine vermen gerekir ama velinin yaptıgı penaltı idi onu vermesi gerekirdi kesinlikle maçı gol atan kazanacaktı sivasın 10 kişi kalmasıda beşiktasın işini kolaylastırıdı.trabzona gelince bu sezon ligde kalmayı düşünmekten baska çareleri yok bir ikincisi ise elindeki yabancıların hepsini göndermesi gerekiyor o zaman belki seneyi kurtarabilir

    YanıtlaSil