4 Ocak 2013 Cuma

İlk Yarıdaki Beşiktaşı Özetleyen Bir Şiir


                                                           LA Dİ Mİ

Tüpçü gitti bi yığın borç takarak, herkes güldü bize yüzümüze bakarak tepki verdik otuzsekiz gol atarak ciddiye aldınız şimdi bizi la di mi

Lig başlarken korktuk "acaba!" dedik, düşerdik saflarda açılsa gedik. ama "feda" dedik tümüne koduk. "beşiktaşlılık" işte budur la di mi..?

"Samet" zaten beşiktaşlı ezelden, "ozzy" de yetişti geldi arsenalden bi de öğrense futbolu şu" uğur" tezelden kimse de tutamaz bizi la di mi

"Q7" nin benzini pahalı geldi, "ferdi reis" bizi hiç ikiletmedi. "holosko" tam zamanLARINDA kitledi beklenenden iyiydik hep biz la di mi..

"Necip" hep çelıştı arı gibi. "olcay" neydi o saçlar ..... gibi. son maç "veli" asist yaptı xavi gibi vallahi de iyiydik biz la di mi..?

Her maçımız mücadele kora kor, kalecimiz "allen mc gregor" "escudeyi" ne ben diyim ne sen sor, buna rağmen ilk üçteyiz la di mi..?

Almeida tek seçenek yok yedek, nasıl olsa dönecek be pektemek cenk de hazır yok be kolay gol yemek inletiriz Türkiyeyi biz mayısta la di mi.



Ekşi sözlükte Beşiktaşlı bir arkadasşın paylaşmöıs oldugu bir şiir beşiktaşın ilk yarısının özeti gibiydi sanki bende burda yayınlıyorum umarım beğenirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder