12 Kasım 2012 Pazartesi

PSV EİNDHOVEN - HEERENVEEN

     Dün akşam can sıkıntısı az izlediğim tv de zap yaparaken Stvhaberde yayınlanan Psv Eindhoven - Heerenveen maçına rastladım. Her iki tarafında açık futbol oynadığı çok güzel bir müsabaka oldu.
Psv oyuncularının fiziksel ve baskıcı oyunu nedeniyle biraz daha etkindi ama Heerenveen de ismi cisme bakmadan topunu oynadı.

     Psv Eindhovenı izlerken topun sahada süzülüşünü izlemek bana büyük keyif verdi. Tek forvet gibi oynadı Psv ama kanattan içeriye inen iki oyuncusu 4-3-3 gibi bir görünüme neden oldu.

   Ayrıca bu iki kanat oyuncusunun hücuma çıkarken ki hızlarıda olağanüstü ve aynı hızda rakip çıkarken yerlerine geri gelmeleride yumuşak ve teknik bir takım için ekstra artı oldu.

  Dikkat ettiğim en önemli nokta her iki takım oyuncularınında formaları kirlenmemiş olmasıydı. Çünkü iki takımda top oynamaya çalışınca ve lüzumsuz sertlik yapmayınca güzel bir maç izlettiler.

  Futbol izlemek isteyen ya İngiltereyi yada Hollandayı izlesin derim... Güçlünün oynayıp zayıfın yattığı kapandığı bir futbol oynamıyorlar ve izleyenlere büyük keyif veriyorlar.

0 yorum:

Yorum Gönder