17 Mayıs 2013 Cuma

Pazarspor Finalde



        Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden temsilcimiz Pazarspor 2. Lige yükselme play of maçında Fatih Karagümrük’ü normal süresi ve uzatmaları 1–1 biten maçta penaltılar 5–4 yenerek finale yükseldi.




Pazarspor’un bu maçı Pazar Meydan’ında dev ekranda izlenildi. Maçı LİG TV canlı yayınlarken, Pazar Meydan Parkı’na kurulan dev ekranda Pazarspor-Fatih Karagümrük maçı canlı takip edildi.
Yüzlerce taraftar Pazar Meydanı’na akın etti ve bu coşkuya katıldı. 90 dakikası ve uzatmaları 1–1 biten maçta penaltı atışlarına geçildiğinde ise heyecan adeta tavan yaptı. Penaltı atışlarını Pazar Meydan Parkı’nda büyük bir heyecanla izleyen Pazarsporlu taraftarlar maçın penaltı atışlarının ardından Pazarspor lehine 5–4 sona ermesiyle beraber büyük bir coşku yaşadı.Pazarda ayrı bir çoşku Malatyada ayrı bir coşku vardı.





     Pazarspor 19 Mayıs Pazar günü Malatya İnönü Stadı’nda Tekirova Belediyespor ile karşılaşacak. Bu maçı kazanan 2 Lige yükselmiş olacak. Tekirova Belediyespor daha önce play of müsabakasında İstanbulspor’u 4–1 mağlup etmişti.


0 yorum:

Yorum Gönder