11 Şubat 2013 Pazartesi

BÜYÜKLER KAZANDI

    Beşiktaş ve Fenerbahçe ligin en zor haftasını kayıpsız atlattılar. Beşiktaş Elazığ karşısında Fenerbahçede Mersin karşısında hakikaten belkide en önemli galibiyetlerini aldılar.


  Zor geçeceğini öngördüğüm Elazığ - Beşiktaş maçının siyah beyazlıların rahat bir oyunla 3-1 kazandığını izledik. Fenerbahçe ise Mersin karşısında zorlansada webonun takipciliği sayesinde 3 puanı aldılar.

 Yabancı forvetlerin bu dikkatini seviyorum, top aut veya korner yada kaleciden dönen toplarda top oyunu terkedene kadar pozisyonları takip etmeleri çok önemli işler yapmalarına sebep oluyor.


Galatasaray burak yılmazın dönüşüyle rahat bir galibiyet aldı. Burağın 2.golü güzeldi hakikaten demekki sol ayağınıda kullanabiliyor... Schalke karşısında bragada maçındaki gibi aceleciliğe getirmezler ise kazasız geçebilirler.

   Trabzonsporda daha öncede söylediğimiz üzere ligde bir potansiyeli kalmadı deplasmana gittiği maçlarda ev sahipleri rahat ekarte ediyor ve bahiscilerin tabiri ile handikaplı alıyorlar... Trabzonsporun yediği goller 3.lig takımlarının yiyeceği goller heleki ilk gol adam adama almıyorlar hepsi ön direkte kimsenin yeri belli değil.Bundan sonra ligde avni akerde kazanıp dışarda kaybetsede bir önemi yok kendileri adına sadece İstanbul büyükleri karşısındaki maçlar önemli onlardada İstanbul takımları kazanabilirler kendilerini sıkmadan sadece Fenerbahçe maçı biraz sert geçebilir.

    Avrupada oynayacak takımlara başarılar...

0 yorum:

Yorum Gönder