4 Kasım 2012 Pazar

İnönü de Gangnam Style


   

     Beşiktas maça artık klasiklesen ilk 11 ile basladı sayılır yanlızca Kaptan İbrahimToraman yoktu onun yerine Necip oynadı hemde kaptan olarak takımın basında sagaya cıktı.
  
          Beşiktaş maça hızlı basladı ve cok gecmeden penaltıdan Almedia ile golu buldu ve goller sırasıyla önce Uğurun Pasında Oğuzhan  sonrada Oğuzhanın pasıyla Holosko golleri attılar.Holoskonun  Gangam style çok iyiydi baya bir çalısmıs olmalı
     
          Uzun bir aradan sonra Beşiktas iki devreyide aynı futbolu sahaya yansıtarak oynadı bundan önceki maçların bir çoğunda ilk yarı farklı ikinci yarı farklı bir takım oluyordu sahada , bu maçta ise sahada tek bir Beşiktaş vardı maçın ilk yarısı ile ikinci yarısında birbirleriyle yardımlasan savunmayı hucumdan baslatan önde basan bir takım vardı sahada.

         Beşiktas su görüntüsü ile iyi yolda oldugunun sinyallerini veriyor ama bu demek değildir ki takımın eksikleri yok elbetteki var. Beşiktaş rakipten fazla kosmadıgı ve mücadele etmediği sürece kolay bir maç kazanamaz.

        Bu maçın öne çıkan ismi genç Oğuzhan dı ama oda gereksiz 2 sarıkart sonucu kırmızı jkart gorerek takımını 10 kişi bıraktı skor 3-0 olmasaydı eger bu ona cok pahalıya mal olabılırdı. İlk defa bir maçtan sonra Fernandes konusulmaycak herhalde çünkü bugun sahada herkes çok iyi top oynadı . Samet Hoca aradıgı defans 2lisini buldu gıbı Sivok ve Ersan oynadıkça birbirlerine alısıyorlargibi inşallah bi sakatlık olmazda devam ederler bu takıma İsmail köybaşıda geldiği zaman defans blogu ideal dörtlüsüne kavusacak

     
     

0 yorum:

Yorum Gönder