24 Mart 2013 Pazar

SAN MARİNO KASAP . ANDORRA MANAV PEKİ YA BİZİMKİLER

         Cuma akşamı milli takımımızı hep beraber izledik. Bizim medyanın sabit görüşü zayıf rakiplerin genelde amatör olduğu bu adamların mesela San Marino Kasap , Andorra Manav , Faroe Adaları Marangoz vs.. diye adamların kaale almıyoruz. Ancak bu takımların bizim ülkemizdendaha fazla kültürlü olduğunu söyleyen yok. Hem bireysel hem futbol kültürü olarak daha sağlıklılar.   
   
           Islığımız dağı taşı tuttu güttüğümüz bir uyuz keçi Andorrayı dikkate almıyoruz ama Burak kaç tane ofsayta düştü ? Macaristan karşısında bakalım ne yapacaklar Romanya karşısında izledim adarıyla rahat geçeriz futbol oynarsak dzdusak diye bir oyuncuları var PSV Eindhoven da izlemiştim takımı taşıyan bu adam forvetleri hava toplarında iyi bilinçsizce koşmuyorlar ağır takım çok sade oynuyorlar.
    
           İlk  20 Dk. ya kadar golü bulamazsak gene boğarız oyunu sonra şaş kaza bir pozisyonla golü buluruz sonra manşetlerde şöyle bir yazı " Önemli olan üç puan " Önemli olan 3 puansa böyle devam edelim. Medya manşet atsın insanlar okusun mesut mutlu devam edelim.

0 yorum:

Yorum Gönder