28 Ocak 2013 Pazartesi

Sabotaj

          Dünkü derbi bir takımın nasıl sabote edilebileceğinin örneğini gösterdi iki takım açısıdan, ilk olarak Galatasaray, takımın 2-0 önde ve maç başından beri gereksiz oyunu germe çabası sonunda kendini oyundan attırmasıyla  son buldu... Melo atıldıktan sonra oyunda gereksiz bir sertlik olmadı.
       
         Melo geçen sezon Galatasarayın en önemli ouncusuydu ama bu sene gereksiz, varlıgı ve yoklugu aranmayacak bir oyun ortaya koyuyor atıldıktan sonra yaptıgı hareketlerle Fatih Hocanın da sabrını tasırmıstır, Biletinin kesilmesi an meselesi ama bu Galatasaray camiası olunca işler belli olmuyor.


         Adnan Öztürk ün Mereilesin hareketinden sonra yaptığı açıklamalarda benim klubumde böyle oyuncu olmaz  hemen kapının önune koyarım demişti şimdi ne yapıcağını merakla bekliyorum


     
         
            Beşiktaşa gelince ilk yarıda oynanan fenerbahçe maçında şapkadan tavşan çıkartmaya çalıarak Escudeyi sol bek oynatarak formsuz olan Gökhan Gönülü kral yapmıştı.
         
           Dün ise asıl yeri olmamakla beraber Türkiyedeki en iyi sağ bek olan  Hilbert'i sağ öne alıp sağ beke Mehmet Akgün'ü koymak şapkadan tavşan çıkartmak değil tavşandan şapka çıkarmaya benziyor,
 burada Mehmet'in kötü oynayıp oynamaması önemli değil takımla beraber  oynadığı ikinic  maç ve oda bir derbi keza Gökhan Süzende  aynı şekilde.

            ikinci yarı bunu görüp ozzie oyuna alarak oyunda ki dengeyi kurdu ama bu seferde hazır olmayan Dentinhoyu oyuna sokarak takımı 10 kişi oynamaya hatta Holoskoda stoperler arasında kayboldugunu soylersek 9 kişi oynamaya mahkum etti.
       
         Bir hoca takım ancak bukadar  sabote eder ,hiç bir Antrönör kaybetmek istemez ama sen doğru varken yanlışı secersen kaybedersin. Sezon basından beri kurmus oldugun  işleyen bir düzenin var ama iyi ama kötü neden onu bozuyorsun bir tek Almedianın olmaması sana bu kadar değişiklik yapmanı mı gerektiriyor.

         
     

0 yorum:

Yorum Gönder